Msp Vip Çeki ve Drip Çekilişi Acil 2018!!




★ İnternet ortamında yaşadıkları hakkında sorular sorun
Çocuklarınıza okulun nasıl geçtiğini sorduğunuz gibi internet ortamında yaşadıklarını da sorun. Çocuklar için bu iki ortam birbiriyle bağlantılı ve eşit derecede önemlidir.
      ★ Çevrimiçi mesajları doğru anlamak
Çocuklarınıza çevrimiçi mesajları —vücut dili, yüz ifadesi ve ses tonu gibi yönlendiriciler olmadan doğru olarak anlamanın zorluklarını hatırlatın.
      ★ Açık ve net iletişim kurun
Çocuklarınıza yanlış anlamalar olmadan nasıl iletişim kurulabileceğini gösterin. Onlara “hayır” demeyi, saygı çerçevesinde taviz vermemeyi ve çatışmadan kaçınmayı öğretin.
      ★ Anlaşmazlıkları çözüme kavuşturmak
Eğer çevrimiçi yanlış anlaşılmalar meydana gelirse, çocuklarınıza bu anlaşmazlıkları çözmeleri için yardımcı olun. Bu çok önemli bir çevrimiçi beceridir ve çoğu zaman çocuklar bu konuda yetişkinlerin rehberliğine ihtiyaç duyarlar. Eğer anlaşmazlık yaşanan diğer çocuğun velilerini şahsen tanıyorsanız, mevzu hakkında mümkünse yüz yüze konuşun.
      ★ Zorbalığa hayır
Hoşgörülü ve sıcakkanlı bir iletişim kültürünü destekleyin. “Eğer söyleyecek güzel bir şeyin yoksa hiçbir şey söyleme” ilkesini takip edin.
      ★ Örnek olun
Çocuklar onlara söylediklerimizi değil, bizim yaptıklarımızı yaparlar. Veli olarak bizlerin, pozitif çevrimiçi davranışlar konusunda çocuklara örnek olmamız son derece önemlidir. Çocuklar velilerinin çevrimiçi teknolojileri nasıl kullandıklarını gözlemler ve bundan etkilenirler. Pozitif çocuk yetiştirmek, çocuklara sanal dünyada nasıl davranmalarını gerektiğini öğretmeyi de içermektedir. Daha fazla bilgi için lütfen aşağıdaki “İnterneti anlamak” kısmını inceleyin.
      ★ Çevrimiçi ödemeler
Çocuğunuz oyun içindeki sanal para birimini kullanarak para kazanma, biriktirme ve harcama kavramlarını öğrenebilir. Fakat eğer oyunda gerçek para harcamaya karar verirseniz, lütfen ödeme işleminin veli olarak sizin gözetiminiz altında gerçekleştirildiğinden emin olun.
Msp Vip Çeki ve Drip Çekilişi Acil 2018!! Msp Vip Çeki ve Drip Çekilişi Acil 2018!! Reviewed by Mert on 11:33 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.